torstai 19. huhtikuuta 2012

Easter recess - holiday in Finland

Oon ollut vähän huono blogin päivittäjä viime aikoina, mutta on tullu oltua reissussa koko kuukausi niin on kirjoittelu ja kaikki muutkin hommat ollu jäissä viime aikoina :-) Nyt täytyy siis ottaa menetetty aika takaisin ja ruveta taas ahkerasti kirjoittelemaan!

Eli tosiaan noin kuukausi sitten villiäkin villimpi opiskelijakaupunki Cardiff hiljeni, kun pääsiäislomat alkoivat. Meillä alkoi yliopistosta melkein neljän viikon mittainen pääsiäisloma (vähän eri pituinen kun Suomessa tosiaan :D). Loma tosiaan on kesken lukukautta muun muassa sen takia, että sen aikana olisi tarkoitus tehdä kurssitöitä ja lukea toukokuussa alkavaa tenttijaksoa varten.. ja niin normaalit opiskelijat varmaan tekeekin :P Suurin osa opiskelijoista lähti kotikaupunkeihinsa koko lomaksi ja loput jäivät Cardiffiin viettämään lomaansa opiskellen. Myös Meri jäi hostailemaan perhettään ja pitämään suomalaiskantaa yllä munkin puolesta! Vaihtareille opiskelu tuskin edes käväisi mielessä kun lomista ilmoitettiin ja vapauden koittaessa suurin osa lähtikin reissaamaan ympäri Eurooppaa tai Brittejä. Mullehan tää tietenkin tarkoitti mahdollisuutta tulla näkemään Tommia ja muita ihania ihmisiä Suomeen :) Kaksi ja puoli viikkoa ehdin siis Suomessa viettää ja tuntui kyllä aika hauskalta olla siellä kodittomana lomailemassa :P Harvemmin mun osalta lomat kuitenkaan suuntautuu ulkomailta Suomea kohti! Oli ihan mahtavaa päästä näkemään myös lunta tänä talvena (sitä ei tosiaan ollut kun lähdin) ja laskemaan kanssa <3 Työnarkomaani kun olen, niin pitihän mun tietenkin heittää Suomessa myös muutama työkeikka (joillakin rahoilla on elettävä surffikesä Ranskassa!!!) ja kukkasipuleiden parissa vieräthikin sit pari viikonloppua. Tietenkin myös futista katselin päivät pitkät niin kuin yleensäkin nykyään? :P 

Suomessa oli ihan superihanaa käydä Suomessa keskellä vaihtoa. Vaikka vähän haikeaa oli taas lähteä, niin aika innoissani nousin kuitenkin koneeseen kohti Brysseliä, Sussua ja Meriä :-) 


<3

 Venus part 2

Yks aika hyvä syy palata Suomeen..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti