torstai 3. toukokuuta 2012

Smash ´em Cardiff!!


Toukokuu on alkanu jo hyvää vauhtia Cardiffissa ja se tarkoittaa, että enää kuukausi vaihtoa jäljellä! On vaan niin uskomatonta ajatella, miten nopeasti tää aika on menny ja pian vaihto on jo ohi. Tietenkin kuukauden reissaaminen tässä välissä sai myös vaihtoajan tuntumaan paljon lyhemmältä :) Vaikka vielä on koko toukokuu jäljellä ja vähän päällekin, niin silti kaikilla on jo vähän haikeat fiilikset, kun loppu lähestyy hiljalleen.. Enää ei oo kun kolme viikkoa siihen, että ekat kaverit alkaa lähteä täältä, niin ollaan koitettu viettää nyt mahdollisimman paljon aikaa yhdessä ja tehdä iltasin kaikkea porukalla!



The Gang

Miedän vanha kämppis Silvia tuli viikoks käymään!

Toukokuun alku tarkoittaa täällä tosiaan yleisesti hauskan loppua ja pänttäämisen alkamista. Koejakso alkaa ja pahimmillaan ihmisillä voi olla jopa seitsemän koetta ja sen ohella esseitä kirjoitettavana. Pahiammatkin bilettäjät täällä on julistanu yleisesti, että toukokuussa ei lähdetä ulos kertaakaan. Tää on ollut aika shokeeraavaa mulle ja Merille Cardiffin yleisen ilmapiirin huomioon ottaen, haha. Meidän kämppäkään ei oo ikinä ollut näin hiljainen iltaisin! Me ollaan onneks säästytty aika vähällä ja yhden pitkän esseen ohella meillä molemmilla on vain kaksi tenttiä ja esitys. Ja mikä parasta, viimeinen tentti osuu mun syntymäpäivälle, 29. toukokuuta, mikä tarkoittaa että oon vapaa siitä eteenpäin. Ahh, ihan mahtavaa!


Viime viikonloppuna käytiin Brittaneyn kanssa Swanseassa ja vietettiin aivan älytön päivä siellä. Saatiin sattumalta pari viikkoa sitten kuulla, että Brittaneyn setä on yksi Swansean jalkapallojoukkueen omistajista ja saatiin VIP - liput Swansea-Wolves peliin. Ennen peliä, puoliajalla ja pelin jälkeen nautittiin siis tosiaan ruokatarjoilusta ja ilmasesta baarista stadionin VIP loungessa. Päästiin kattomaan peliä myös ihan älyttömän hyviltä paikoilta.. tasosta kertoo esimerkiks se, että Sir Alex Ferguson istu parin penkkirivin päässä meistä :P Pelin jälkeen jäätiin syömään vielä stadionille ja tutustuttiin Swansean portugalilaisiin ex-valmentajiin, joiden mukana lähettiin viettämään iltaa Morgan´s hotelliin keskustaan (tosiaan sama mesta missä Michael Douglas ja Catherine Zeta Jones meni naimisiin). Pelaajat ja joukkueen omistajat oli siel kans, ja vietettiin ilta kyllä ihan älyttömässä seurassa. Tietenkin myöhästyttiin myös viimeisestä junasta ja jouduttiin ottaamaan taksi Swanseasta Cardiffin (tunnin matka), mut saatiin onneks ihan hyvä diili :) 

Wolves-Swansea





Liberty Stadium

 Morgan´s hotel

Toukokuun toinen päivä täällä oli kevään odotetuin ja suurin opiskelijatapahtuma, kun Cardiffin ja Swansean yliopistot (Walesin periviholliset) ottivat yhteen kaikissa urheilulajeissa päivän ajan. Varsityksi kutsuttu tapahtuma huipentui Millenium Stadiumilla pidettävään rugbymatsiin, johon tuli 16 000 opiskelijaa kannustamaan omien yliopistojensa joukkueita voittoon. Meidän cheerleading –joukkue esiintyi puoliajalla, ja oli kyllä upee kokemus päästä esiintymään niin ison yleisön edessä. Tunnelma oli ihan mahtava yli 70 000 ihmistä vetävällä stadionilla, kun Cardiffin opiskelijat hurras meille kurkut suorina ja Swansean fanit huuteli kauheimpia törkeyksiä, mitä mieleen tuli. Matsin alussa ja lopussa käytiin myös kentällä toivottamassa pelaajat tervetulleeksi ja juhlistamassa Cardiffin joukkueen voittoa. Tän vuoden Varsity oli ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun Cardiffin joukkue voitti Swansean rugbyssa ja koko yliopisto oli ihan sekaisin sen jälkeen. Lähdettiin meidän joukkuelaisten kanssa sen jälkeen pubiin, josta siirryttiin yliopiston klubille muutaman tuhannen muun opiskelijan kanssa jatkamaan iltaa. Oli ihan mahtava päivä, ja jotenkin tosi amerikkalaismainen meininki koko päivän ajan. Oli hienoa kyllä ottaa osaa tossa mittakaavassa järjestettyyn tapahtumaan, ja nyt en kyllä yhtään ihmettele, minkä takia sitä on mainostettu koko kevät!


 The warriors!

Millenium Stadium

Snakecharmerrs!


Smash ´em Cardiff!!




Rugby is so brutal!


Huomenna Nina tulee tänne ja opiskelut tosiaankin siirtyy syrjään siksi ajaksi, eikä haittaa kyllä yhtään.. Erasmukseksi oon muutenkin opiskellut aivan liikaa täällä :P Ihan mahtavaa saada Nina tänne viikoksi, kuulumisia luvassa taas sen jälkeen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti