maanantai 5. maaliskuuta 2012

Uni Nationals!

Viime Lauantaina meillä oli siis Brittien yliopistojen mestaruuskisat (ICC 2012 University Nationals) Lontoon lähellä Duncasterissa. Lähdettiin aamuyöllä viideltä ja tultiin takas vasta puolenyön aikaan eli oli aika pitkä päivä! Oli kuitenkin ihan huippua päästä näkemään taas vähän kisameininkiä ja muita joukkueita täällä. Meidän esiintyminen oli jo ihan aamusta ja saatiin seurata kisoja sit ihan rauhassa koko loppupäivä. 

Sarjoja oli naisten cheer (all levels), sekasarja (all levels), naisten stuntti, sekastuntti ja tanssisarja. Tanssisarja oli vähän erilainen kun Suomessa ja joka show´ssa piti olla omaparäinen teema ja sen mukaiset asusteet. Tyyli oli myös aika paljon tanssillisempi.

Taso oli kyllä paljon kovempi näissä kun viime kisoissa, mutta ei mikään älyttömän kova kuitenkaan.. Cheerleading on vielä niin lapsenkengissä Britanniassa, vaikka se koko ajan kasvattaakin suosiotaan. Muutama sekastuntti ja naisten stuntti oli aika kovia, ja pari koko joukkuetta oli ihan hyviä, mutta siinä se sitten aika lailla olikin :P Ihan hyvää akroa oli kyllä; tosi paljon voltteja, varsinkin kierrevoltteja ja muutamia tupliakin! Mut täällä kisataan permannolla, niin se vaikuttaa aika paljon.. ja joukkueiden sisällä on tosi paljon tasoeroja myös.

Meidän ohjelma meni ihan jees treenimäärään nähden. Yks stuntti tais tulla alas, ja akrossa oli yks kierrevoltti, muutamia suoria ja arabiflikkivoltteja. Meidän sarjassa oli kymmenen ja tultiin toisiks. Mitalistit sai edustuspaikat Yliopistojen maailmanmestaruuskisoihin Floridaan, ja koko joukkue on lähdössä sinne siis tammikuussa 2013. Lähden hyvin todennäköisesti mukaan, mut se vaatii aika paljon käytännönjärjestelyjä niin pitää vielä kattoa että miten asiat järjestyy :-) En  kyllä pari kuukautta sitten olis ihan arvannu, että matka Worldeseihin on luvassa, kun en edes tiennyt että tuun treenaamaan täällä :D Mutta olis kyllä ihan mahtavaa päästä sinne ja viettämään samalla muutamia viikkoja Orlandossa! <3

Tässä on vähän kuvamateriaalia päivästä:


 Sheffield



 Leeds


Chocolate cake after comp!

Dynamites 

Cheer Dance



2nd place!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti