maanantai 27. helmikuuta 2012

Cardiff Cheer

No nyt on pakko tehdä cheerpäivitys viimeinkin!! En olis ihan arvannu, että tuun vaihdon aikana kisaamaan täällä pitkin kevättä tai ylipäätään edes treenaamaan, mut siltä se nyt näyttää :D

Kuulin tänne tullessa, että Cardiffin yliopistolla on cheerjoukkue ja sain yliopiston salilta kapteenin numeron. Laitoin viestiä ihan mielenkiinnosta ja sain vastauksen melkein saman tien, että tervetuloa treenaamaan. Näillä on kaks joukkuetta, Venom (ykkösjoukkue) ja Poison (kakkosjoukkue). Täytyy kyllä myöntää, että oli vähän shokki mennä ensimmäisiin treeneihin, kun cheerleadingin taso ei tosiaan oo täällä missään mielessä sama, kun Suomessa.. Joukkueet on lähinnä yliopistojen yhteydessä, eli harrastaminen aloitetaan yleensä vasta kun tullaan yliopistoon. Jengi on treenannu täällä siis yleensä vaan vuoden tai pari. Tekniikat on aika mielenkiintosia, ja nää tekee omalle tasolleen vähän liian vaikeita juttuja. Akroa ei myöskään hirveesti treenata, vaan ne heittelee lähinnä jotka osaa. Meitä on ehkä joku alle kymmenen akroilijaa ja monet on ex-voikkareita ja treenailee muun muassa kierrevoltteja.. Joukkuekoot on myös aika isoja ja maksimimäärä kisajoukkueessa on 36. Ehdin tosiaan käydä ekoissa treeneissä ennen kun kuulin, että yks tyttö kisajoukkueesta oli lopettanu, niin pääsin sen tilalle sit randomisti heti ekojen treenien jälkeen :D Meillä on kolmesti viikossa treenejä, kahdet normaalit ja yhdet kanveesitreenit. On ollu kyllä ihan hauskaa treenailla täällä ja nähdä vähän minkälainen meininki täällä on. Ei oo tosiaan niin kovin vakavasti otettava urheilulaji täällä kun Suomessa.

Täällä on nyt kisakausi menossa ja viime viikonloppuna meillä oli ekat kisat Newportissa. Ne oli aluekisat kaikille Walesin joukkueille – British Cheer Association (BCA) Regionals. Ekat sarjat alko aamulla kasilta ja me kisattiin vasta iltakasilta eli aika pitkä päivä oli! Ei ollu kyllä mikään älytön taso ja me kisattiin ainoina kaikkein vaikeimmassa sarjassa. Oltiin siis ykkösiä, jee:D Cardiffin kakkosjoukkue kisas alemmassa sarjassa ja ne oli 3/17 eli niilläkin meni ihan hyvin! BCA:n maajoukkue esiintyi lopuks ja oli ihan hauska kattoo niitä, mut ei ollu kyllä mikään älyttömän kovatasonen show. Muuten kisoissa oli aika samanlainen ilmapiiri mihin on tottunu, mut kaikki oli vaan  aika paljon kaupallisempaa ja 5v minitkin kisat maailman pienimmät glitterpuvut päällä. Jos halus ottaa kuvia, niin piti olla erillinen kuvaajapassi, kun täällä on niin tarkat säädökset lastensuojelun takia. Ens viikonloppuna meillä on taas yhdet kisat Duncasterissa Lontoon lähellä ja sit on vielä Brittien mestaruuskisat maaliskuussa Nottinghamissa.

Anyways, Venusta ja Suomen treenaamista on ikävä!! <3








Maskotit esiinty väliajalla :D

Palkintojenjako

BCA maajoukkue esiintyy





 Treenailua kanveesilla


 BCA Regionals

Jenkkifutarit tuli kannustamaan meitä :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti